koronavirus 2871 cdc alissa eckert ms wide1.png article

Covid-19

Her finner du oppdatert informasjon om THYF, Chr. Thams håndtering av koronaviruset

Status pr. 9.november 2020

Som dere alle vet har regjeringen varslet nye og strengere tiltak som følge av økt smittespredning både nasjonalt og regionalt av COVID-19.

Ansatte- og studenters helse og sikkerhet har alltid førsteprioritet. Samtidig har dere studenter krav på å få gjennomført utdannelsen dere er i ferd med å ta.

Trøndelag høyere yrkesfagskole (THYF) har besluttet følgende:

• Alle deltidssamlinger skal fra mandag 9. november gjennomføres kun digitalt og gjelder i første omgang ut november.
  • Dette betyr at ingen studenter skal møte fysisk på skolen fram til ny beskjed om oppheving av tiltak kommer.

• Timeplan følges som normalt, men gjennomføres kun digitalt.
  • I tillegg betyr dette at vi ikke kan gjennomføre skriftlige prøver med tilsyn og gjør dette om til hjemmeprøver fra og med mandag 9/11-2020.

• Dersom smittesituasjonen fremdeles er like uoversiktlig og økende, kan dette tiltaket forlenges. De fleste studenter som deltar på samlinger er avhengig av å reise til og fra skolen. Det er viktig å unngå reiser i størst mulig grad i den situasjonen vi har i dag.

Lenke til mer informasjon og våre tiltaksplaner rundt Covid-19

Siden er under kontinuerlig oppdatering